Privat vinduespudsning lyngby

Privat vinduespudsning Lyngby

Er du typen som hader at stå på stige og smøre dine vinduer ind i mere leverpostej, end de nok allerede er?

Bestil en professionel vinduespudser til at klare opgaven for dig. Vi lever af at levere skinnende rene vinduer, så vi vil hellere end gerne udføre vinduespolering for dig. Vi bruger svanemærkede produkter og går ellers rigtigt meget op i miljøet, idet vi planlægger vores private vinduespudser kunder i vores rutesystem - så de køres efter udtrykket, som perler på en snor.

Som perler på en snor

vinduespudsergrej er et vigtigt værktøj

Vi kan klare næsten alle udfordringer og har vinduespudsergrej i vores biler til næsten enhver vinduespudser opgave som private boliger kan tilbyde. Så lad leverpostejen blive på rugbrødsmadderne, så du imens du spiser kan kigge ud af rene vinduer der stråler i solskinnet. Fra du bestiller en vinduespolering online, til vi rent faktisk står på dine adresse med vores vinduespudsergrej og klar til at udføre opgaverne hos dig, kan der godt gå en uges tid. Vi fylder vores ordrebog eftersom kundernes informationer tikker ind i systemet, men for at vores passion omkring et bæredygtigt miljø også bliver tilgodeset - kan vi ikke bare køre i øst og vest. Vi indtaster kundernes adresser i vores system, som så selv tilpasser ruten med et i mente, nemlig at minimere kørslen.

Skånsom og miljøvenlig vinduespudsning

Det giver os en væsenlig fordel fremadrettet, når vi skal udføre vinduespolering hos vores kunder efter første polering. Dermed vil systemet automatisk hver gang udregne en miljøvenlig rute, som husker alle vinduespudser opgaver hos kunderne og minimerer bla. udstødningsgasserne. Det giver ro i maven hos os, når vi alligevel udfører vinduespolering hos din nabo om 3-4 dage - så er der da ingen grund til at køre to gange, bare hvis du bliver ny kunde hos os om mandagen og vi alligevel skal besøge Fru Jensen i nummer 4 om torsdagen.

Planlægning af vinduespudsning

Vi ved at mange i vinduespudsning branchen kører efter samme princip, ruteplanlægning for at minimere forbrug af diesel/benzin samt naturligvis skåne miljøet så vidt muligt. Ydermere findes der rigtigt mange miljøvenlige produkter til netop vinduespudsning, som både giver velvære til jer kunder, jeres vinduer, vores vinduespudser og miljøet. Det kan ikke rigtigt blive bedre, når man sådan passer på miljøet som vi gør - ja og mange af vores kollegaer i branchen.

Fra den ene vinduespudser til den anden, det er et fag med rigtig meget udskiftning. Nogle virksomheder har dog ansatte som har været med fra starten og her er vi ingen undtagelse. Vi gør rigtigt meget for vores medarbejere, for når vores ambassadør er en glad og velfungerende vinduespudser, så bliver kunderne også glade. Og vi elsker at servicerer kunderne når vores vinduespudser kommer på besøg og mange gange får de et smil med på vej og det giver sandelig velvære. Man bliver helt glad i låget som vinduespudser, når kunderne også bliver glade for vores besøg.

Alle kunder er vigtige

Privat vinduespudsning Lyngby er næsten det bedste, når man kan lide at arbejde hos mange forskellige mennesker i alle slags aldre og typer. Jeg selv har både udført vinduespolering hos en rockerborg og rigtig mange kendte mennesker, heriblandt Søren fra Aqua, Laudrup og Løkke. Det må stadig siges at være det samme, som hvis jeg kørte forbi Fru Jensen og pudsede hendes vinduer. Det er mennesker på samme niveau alle sammen, fordi de ønsker kun det samme - at kunne se ud af rene strålende vinduer. Og det får de når de bestiller en vinduespudsning i Lyngby eller omegn, så kommer jeg gerne forbi og pudser dine vinduer, kendt eller ej - hvis vi møder hinanden så bliver du også kendt - af mig.

Professionelt vinduespudsergrej

Som professionel vinduespudser lyngby bruger vi naturligvis altid det helt rigtige stykke vinduespudsergrej til opgaven ude hos den private vinduespudsning kunde. Vi arbejder hen imod en fremtid, hvor det skal blive så skånsomt som muligt for vores medarbejdere og derfor er det også helt naturligt for os - at passe godt på vores medarbejdere i virksomheden.

Sikkerhed betyder en del

Vi sørger derfor blandt andet at lære vores medarbejdere godt op, så de er godt klædt på til at møde hverdagens strabadser. Vores motto er at vi pudser i alt slags vejr, men nogle gange ville det være uansvarligt at stille sig på en stige - og du kan derfor som privat vinduespudsning kunde godt opleve at vi takker nej til enkelte opgaver eller springer måske enkelte vinduer over, simpelthen af den grund, at vores sikkerhed er mere vigtigere end det ene vindue som ikke lige bliver pudset på grund af det voldsomme stormvejr udenfor.